customers

tisdag 14 augusti 2007

UTMANINGEN

Vi blev utmanade av Susanne i går så idag har jag fotat grabbarna lite dock med en dålig kamera för med Boomer går det undan.

Vad är då en Boomer? Det är en boll som aldrig går sönder, sparkar man på den gör det ont satan, så det går inte. Boomer använder de bla i djurparkerna till tigrarna, isbjörnarna osv just för att de aldrig pajjar. Så det är klart att grabbarna gillar denna. Boomer har Pyt fått utav Lotta.

Nu är det så att den fyller väldigt många syften. Dels så smäller den som attan när hundarna slår med frambenen på den. Dessutom måste de klura ut hur de skall få den hala bollen ut ifrån hörnen, under buskarna och hur de måste putta på den för att den skall få fart.
Python är gammal boomare och kör den med ljusets hastighet genom alla passager och vrålar och morrar hela tiden. Snackar vi till honom blir han förbaskat och ryar allt han kan åt bollen. Gyller har nyss fått börja så smått på grund av hans unga ålder men det gick snabbt att fatta njutningen.

De blir både trötta i hjärnan och fysiken får sig en rejäl rundkörning. De får bara hålla på en kvart åt gången för att den är så himla hård så tänder och ben kan nog ta stryk om det blir för mycket. Bryter det gör vi annars kan de hålla på hur mycket som helst, den måste också gömmas inomhus.

Gyller får en startsignal.







Sedan är det full fart







Dags att plocka undan



Tipsa andra CC-bloggare om en aktivering du har för din hund. Alltså ingen lydnad eller bruks utan helt enkelt hjärngympa. Utmana tre nya CC-bloggare som lägger sin aktivering till listan.
Jag utmanar följande tre från cc-bloggare
Annki och Reija
Malin och Kah
Jessica, Ira och Ponduz
för jag tror de gör kul saker med hundarna.
Hej svejs så länge