customers

onsdag 15 augusti 2007

CLARA FÄRDIGA GÅ mm

FINA FINA BABYGRABBEN

Detta är en ljuvlig liten agent må ni tro, så himla vänlig och trygg. Han är svårflirtad med kameran men äntligen fick vi fångat de där underbara ögonen och han ser nästan vuxen ut där han ligger och tittar på fåglarna. Den här killen kommer att bli lätt att leva med..han är fantastisk.






MAGNUSLUNDS DEMI AFTER EIGHT


Är en riktig kalaspingla, hon är ännu en som visat framfötterna mer än i utställningsringen. Hon blev godkänd eftersökshund i helgen och en väldigt nöjd Tommyhusse ringde och berättade hur FRÄN hon är. Hon var också den första svenska Cane Corson att erövra CACIB. Alltså ännu en Magnuslundare med hjärnan på pappret. Hon vaktar också gården precis som hon skall...vilket inte alls är konstigt!

Grattis och bra jobbat Tommy och Malin! Vi är jätteglada.






DE UNICA


Några ur styrkan finns kvar här hemma för fetemjölk. Det finns som sagt och mamma Melon diggar det ännu, värre är det för mig som måste hämta och lämna på mjölkdagis var tredje timme och de små kräver mer och mer.....mjölk och finns det inkomster finns det utgifter och ibland är ju inte alltid Mamma Melon där och städar. De skiter också fullkomligt i vilken tid på dygnet, de bor inne i vårt sovrum hela högen så det märks när det är dags.

Små glimtar i ögonvråna idag såååå mysigt sedan finns det en av tjejerna som ser till att få det hon vill och hur man kan vara på två ställen samtidigt vet bara hon.. Marsan håller henne stenhårt när det är dags för hygienskötseln men hon kan ränna iväg iallafall. De växer redigt nu och är kraftiga viljestarka valpar med rejäla skallar som snart skall flytta hem till Miss Ash och återförenas igen.









CHRISTINE OCH PAPPA

Tog sig en tur på motorcykeln häromdagen. De åkte och tittade på huset där jag växte upp och det var första gången hon var där. De var ganska tuffa när de får iväg på hojjen jag har sagt i flera år att jag måste skaffa kort till mc, Jean säger promt NEJ och jag kan inte förstå varför.








Japp det var lite allt möjligt nu skall jag trampa i gummistövlarna och ta tonåringarna en runda.
Der redan kolsvart ute fy vad tråkigt.