customers

onsdag 29 augusti 2007

Fru PIGGELIN MED MELONERNA

Att hon orkar, att hon orkar. De unica gänget har åkt hem med mättade magar och fulla med styrka och bus, nu skall de sopa banan med de övriga och mamma Ash.. Kvar har hon sina egna ungar alltså genetiska egna. Den första dagen funderade hon allt väldigt mycket på vart de tagit vägen. Efter att kringlat sig ut genom staketet satt hon nere vid brevlådan ett par hundra meter bort och funderade på om Lotta möjligen lagt dem i brevlådan.
Men nu har vardagen infunnit sig och hon kan ägna all sin vakna tid (läs 18 timmar) åt de fyra egna och det gör hon med besked. Hon busar å busar så det finns ingen hejd på det. Hon tycker att de sover alldeles för mycket!

Hon hoppar över grinden till valphagen och kommer ut med en pipis för att fånga valparnas uppmärksamhet och när de kommer så ryar hon åt dem, valparna tycker det är lite läskigt när mamma låter så där arg men då smälter hon och man ser hur hon liksom flämtar ut. -Ha ha ha ha jag bara skämtade lite kom igen nu då och så där håller de på. Leksaker, pinnar kottar bara flyger omkring henne. Åhh vad roligt det är.
Hon har också äntligen fått dela säng med sin efterlängtade mamma som för övrigt tyckte att hon var skitig i öronen. Dessutom hade hon invändningar mot hennes underlinje och bad Lotta strängt införskaffa en fitness BH av finaste sort till nästa gång vi ses...

Hur som helst är det sista veckan med mamma och vädret som bjuder på strålande solsken gör att de kan vara ute och busa på dagarna. Jo lite uppfostran får de men väldigt lite och det behövs förresten inte. Mormor Lucy tycker att gränsen är nådd då de drar i hennes gamla snuttar, så NEJ de gör de inte. Fast springa slalom mellan hennes ben det går bra.



Husse är ju också hemma någongång då och då också, då passar de på att busa PÅ honom också, jag vet inte vem som tycker det är roligast, valparna eller han.





















Sedärja nu är himlen kolsvart av åskmoln och det börjar bli mörkt Kobetto är ute och springer men hatar regn så det är dags att sluta innan den första skuren kommer. Hoppas att ovädret drar över till vänern och det blir en fin dag imorgon så vi kan busa ute. Det är så jobbigt att möblera om på kvällarna annars.
Ohh nu fick jag bilder ifrån Lotta också så det är dags...good evening nämnde jag förresten att Marsipanen är bäst och godast av de bästa och de godaste som finns osv osv