customers

torsdag 2 augusti 2007

RANSÄTER-07



ENEIDE BLEV BIR och cert nr 2





PYTHON BLEV BIM och cert nr 18





Christine debuterade som handler och visade Ida till andra bästa tik, hon fick massor av beröm utav domaren så hon var jätteglad. Det var svårt att fotografera för Jean visade Eneide, Christine med Ida och jag Maira så hela familjen var upptagna i bästa tikklass.



Ida tog sig en välförtjänt tupplur efter uppvisningen och Kevin var avslappnad som bara en liten cane corso grabb kan vara. Han brydde sig inte ett dugg om vad morsan höll på med.

Kah passade på att inte vara sämre än pappa så en Piggelin slank ner ganska fort.



När det var brist på godssaker fick väl ett ben duga




Här förbereder sig Jean och Kah och Kah var jätteduktig och kunde stå still och visade sig riktigt fint. Han fick en etta och kanonkritik utav domaren som tyckte att han var kanon i allt men behövde växa i sig lite i rörelserna. Toppen för Fredrik Norgren är en duktig domare och Kah bara en junior ännu.


Han kan allt!


Jaha den gamla grå var också med och var på ett strålande humör som vanligt, hon blev BIR veteran med CK och slutligen tredje bästa tik. En tik i mycket bra kondition för åldern sa domaren och Maira njöt. (kolla in skinnet i ljumskarna ha ha)



Liv i luckan är för liten ännu för att få visa hundarna i ringen men hon ville ju inte vara sämre så hon fick lattja med Python efteråt istället och hon är lovande för framtiden. Hon har verkligen koll på hur vi gör.




Småtjejerna hade lite pusskalas med Maira, som inte kan få nog av uppmärksamhet. Hon tycker som vanligt att hon är finast och allt godis är till henne.
Nästan hela familjen med vinnarna. Python är Livs favorit här hemma det märks va?

Avslutningsvis tre duktiga tjejer som gick upp halv fem på morgonen och höll ut utan minsta tecken till kiv eller trötthet. Det är skönt att ha två små mattar med sig framförallt för Maira så hon får vad hon förtjänar! Beröm, pussar, kramar, halvätna hamburgare, mackor , godisremmar! samt att hon kan enkelt dra iväg med dem åt vilket håll hon vill och Maira har ett extra gott öga till taxar så finns de i närheten vill hon gärna dit.


Som sagt en heldag i som alltid fina ransäter. Vi har varit där sedan 1992 då vi började ställa rottisarna. Ibland utan hundar bara för att titta för det är nästan årets finaste utställningplats.

Zebben var också med och fick en etta och kom trea i ÖKL även han med kanonkritik han var lite på i ringen och det ryker om honom när han springer så han är så rolig att ställa ut.

Alltid kul att träffas allihop!