customers

lördag 1 november 2008

VOV för VÄXJÖ o AMY

Det är sååå långt till Växjö känns det som och det har egentligen aldrig gått riktigt bra där, förutom då Voila o Kobe blev BIR o BIM, jo riktigt bra går det bara när man har både BIR o BIM hundarna med sig i bilen hem. Ännu bättre känns det när man har med sig BIR o BIM o en CERT hund med sig.. Riktigt jävla bra känns det när man har alla fem från familjen som stått på pallen.


Hur som helst så fick lille Wotan CK , Kah fick CK och Rocko fick CK och de placerade sig så här
ROCKO BIR m CACIB, Wotan 4 o Kah 5 det var la grymt!


Sedan dagens roligaste var Amy Pamy Beckham som vann öppenklassen och det är inte dåligt med tio valpar för tre månader sedan.. hon kom trea i bästa tik och vann sitt första CERT tjohoo vad roligt!!
Okej det var fantastiskt roligt med Kenestra också som vann championklassen och slutligen blev BIM m CACIB.
..åter till varför man åker till växjö då, år efter år jo för att det är faktiskt en av de mest organiserade utställningarna jag vet, allt bara flyter på, gratis parkering som man aldrig behöver leta efter, inga toalettköer att snacka om, man kan värma upp hundarna i gångarna och alla som jobbar där är alltid på ett strålande humör, pigga och tillmötesgående. Mitt sinne för humör verkar mötas av jämlikar och redan på parkeringen skämtar funktionärerna.
Alltid duktiga ringsekreterare också, de betyder massor.
Så just därför blir det alltid en bra dag i Växjö!
Ibland slår mig tanken att man kanske borde maila dem och ge de duktiga klubbarna beröm men så blir det aldrig av.Dumt.
Sedan kan det ju vara en utmaning i sig att åka ensam med B1 o B2 men de var riktigt trevliga och skötsamma denna resa. Dessutom kände jag mig lite klen, jo lite klen så då var det gött att ha med dem.
Så skall man tacka några efter denna dag så är det Lucifera som är gammelmormor till alla utom Rocko, till honom är hon bara en fostrande gammal kärring! och för mig är hon en grundsten om än för ögonblicket något tung sådan.
Kobetto o Zhulu också kanske..


(det är Kenestra på bilderna med löftet i bakrunden)