customers

tisdag 15 september 2009

AGATA ÄR VÅR BUBBLARE

och Åttan vår hunk!

I söndags var vi i Sofiero på utställning det var 21 hundar anmälda och domare var Carsten Birk ifrån Danmark och han var riktigt duktig på rasen!
Vi var några stycken och alla våra hundar fick första pris. Först ut var Arthur i Juniorklass och om honom tyckte domaren så här:
"Välproportionerlig med välskuret huvud med vackra mörka ögon, välburna öron. Kvadratiskt skallparti och bra bett. Utmärkt päls o överlinje, stark och rak benstomme, tillräckliga vinklar, bra färg, kraftfulla effektiva rörelser med en fast rygg bra temperament"
med dem orden vann hann juniorklassen men inget mer.










När det var dags för Malin o Kah i Championklass hade inga andra hanar fått ngt så han fick Ck.





Sedan var det dags för Veteranklass och där var Åttan och om honom skrev domaren som de flesta andra har gjort genom åren..
Mycket välbehållen.... bla bla bla bla bla bla bla bla bla...bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla kraftfullt drive bla bla bla utmärkt temperament
och med dem orden tog han sig till bästa hane vilket innebar att det bara var han och store sonen
som gjorde upp om dagens bästa hane och den gamle vann, skönt att stå vid ringen och inte bry sig ett dugg om vem som vinner!










Sedan var det tikarna och där hade vi vår bubblare Agata som vann juniorklssen och fick CK weeeee vad skoj!
Sedan var det nog öppenklass och jag tror det var 7 stycken där och det sållades rejält även bland damerna så där stod det lilla äpplet dagen före sin tvåårsdag som nummer ett med ck.
Sedan var det champisarna kvar och där blev Kenestra tvåa och dags för tikarnas final.
där Aroma blev tvåa med cert nästa gång är det skumpa.
Bubblaren Agata blev trea och Kenestra fyra!!



I tävlan om dagens bästa Cane Corso mötte Åttan en av hans döttrar och vann.






Här är bubblaren Agata som vi också hade med oss i uppfödargruppen som vi fick förstapris med Hp på. Dessvärre stannade vi inte på några finaler fast vi skulle varit med i tre men på grund av att Stina var hemma med hundarna och skulle spela match så fick vi åka hem och hon är så klart viktigast av dem alla!



Bubblaren igen uppställd och fin med alla rosetter och ETT GRISÖRA I MUNNEN!!! (gullunge)
Grattis Allihop och tack för en underbar dag, goa mackor, bullar o Kaffe så det gör vi gärna igen. Det är alltid skoj att träffas!



Jag måste också passa på att gratta Jessica o Jesper för BIR o BIM valparna, de var jättefina!
Sedan tar vi och grattar Cimarron Jessica också för en framgångsrik höst och nu finns det en länk till henne här!


Dagen till ära är Åttan på bushumör så därför är bilderna på honom. Vilken alldeles fantastiskt fin dag det är idag, mina killar står på rad här utanför och vill att vi skall hitta på något så det är nog bäst att göra dem till lags.
Ps. Om det var någon som tyckte sig se en matte som okontrollerat hängde i kopplet efter en ivrig stark Cane Corso pojke mellan Sofieros alla vackra planteringar så har ni sett helt rätt det var jag och Arthur Andersson, alltså noll koll...och Arthur delar inte alls min glädje och uppfattning om blommor och blad utan hans enda och sanna mening om dessa är detsamma som min för bajamajorna.ds.