customers

torsdag 21 augusti 2008

NÄR VANLIGT RÖDVIN INTE DUGER

KAH heja Kah han sopade hem ett LP 1 och vi är så himla malliga! Grattis Malin o Christoffer.
Några bilder blir det inte för av någon anledning glöms det av när vi träffas.



Det var Magnuslunds fjärde Cane Corso med lydnadschampionat!
Det finns sex stycken i hela Sverige så Magnuslund rockar fett på den planen med.
Här nedan är en varelse på Ragnhilds arm. Hon e inte rädd för något tydligen.

Sedan har Unicos Beata Boops matte ringt och berättat hur bra Beata har det nu för tiden. När Beata var baby och var här hos oss krävde hon att hänga runt halsen ja just det krävde helt enkelt och fick hon inte som hon ville satt hon där och lät som någonting helt annat än en hundvalp. Hon var dessutom så bred i skallbasen och bred mellan ögonen att hon såg allt i vidvinkelformat. Det innebar att man aldrig kunde lura henne. Hon såg oss överallt och klättrade o klängde, då var det lättare att ha henne hängandes över axeln när man var tvungen att prata i telefon eller göra något annat viktigt.
Hur som helst så lärde hon sig väldigt tidigt att tycka om vin, hon var ju alldeles för liten för att dricka vin förståss men man kan ju gilla saker ändå.
Så nu på lite äldre dagar sprang hon in till grannen som lyckats få tag på en bra årgång
En ovanlig sort som de inte har på systembolaget. Personalen har nog hört talats om det men har inte för avsikt att ta in det i det ordinarie varulagret.
Sorten heter MARSVIN och jag har själv provat men är dessvärre allergisk.
Så nu får Beata snällt finna sig i att vara innanför staketet, hon får nöja sig med skinka och vanligt hederligt vatten.
Kul och jag följer Kobe barnens alla bedrifter på hög nivå.






På tal om någonting helt annat. Jag hörde att de stängt ner behandlingshem och terapiavdelningar i Sölvesborg? Det kan väl inte vara möjligt? Tvi för dessa neddragningar inom vården det drabbar ju så många.

Avslutningsvis tänkte jag visa er en bild på vad jag inte kommer att äta till middag idag, Danmarks nationalrätt, riktigt äckligt..