customers

lördag 29 september 2007

MAGNUSLUNDS CAMP ÄNTLIGEN

VÄLKOMNA ALLA MAGNUSLUNDARE!


Äntligen är det dags att träffas allihop för en riktigt händelserik Cane Corso helg.Vi kommer att träffas på Herrljungas brukshundsklubb den 20 oktober.


Från tidig morgon till någon gång under em. kommer vi att göra 10 MH-beskrivningar, den är i första hand avsedd för K-kullen (Bibbi, Kito, King Kong, Kah och Kasper) och Norsk-kullen (Adrian, Amy, Andrine och Adriana) Kontakta mig snarast för PM mm Ev har vi fler platser på söndagen för de som vill.


Alla är välkomna ut i skogen men annars kommer det att serveras lunch vid 13.00 och det kan vi se som starttid på träffen.Medan de sista hundarna går banan finns det lite tid för mingel innan de tunga aktiviteterna drar igång. På klubbens apellplan finns strålkastare som kommer skina som solar under kvällen så hoppas att hundar och ägare är laddade.Under hela dagen/kvällen kommer klubbens kiosk att vara öppen och där går att köpa vad som behövs fram till middagen. Vi kommer stå för drycken till mingel och under middagen på kvällen.

Boendet fixar vi alltid på något sätt, det kommer finnas kollektivt på plats för en liten summa, samt motell/hotell för de som vill och skjuts dit. Anmäl er snarast! På tel 0514-40412

Jag kommer att skicka ut inbjudan så snart jag fått tillbaka min dator, i inbjudan kommer det finnas ännu mer information. Under tiden kan ni väl meddela varandra.

VARMT VÄLKOMNA och Hoppas vi syns allihop!
Monica, Jean, Christine och hundarna