customers

lördag 7 juli 2007

VÄNNER

Vänner för alltid?
Knappast men än så länge är de polare.
Kuovo är som alla säkert vet jordens snällaste varelse så han finner sig i väldigt mycket som lillebror hittar på. Redan som liten babyorm blev han väl omhändertagen och Kuovo har alltid en plats under magen eller bakom rumpan åt honom. På en av bilderna kan ni se hur Kuovo knör sig ner i Pythons valpsäng.
Nu är ju även Python fantastisk med andra hanar MEN bara de han känner och som är tysta..de här ungefär Gyller, Kuovo och Åtto.

Om Python har varit borta en enda natt så finns alltid spänningarna där en stund när vi kommer hem och fast Kuovo är så glad och berättar att han saknat sin vän så ryar Python i med ragg och hög svans. Likaså om det är tikar med i spelet då går det inte. Det händer att jag tar en promenad med de tre yngra grabbarna och då gaddar Python och Kuovo ihop sig, de skickar liksom fram Gyller och hade de varit människor hade Gyller fått springa ärenden åt de där två.

Det värsta är att Gyller kommer inte att finna sig i att vara lekpojke många veckor till och då blir det livat. Det är också lätt för oss här hemma för vi kan sära på dem om det skulle skita sig fullständigt. (det har jag räknat med) Vi märker av spänningarna vid löptikar också såklart.



Därför är jag oerhört tveksam till att sälja hanvalp till de som har hane innan och har man hanar med mycket naturliga drifter =bra arbetshund så är det svårt.
Det handlar inte bara om ledarskap från människan och det skall det inte göra heller för det är hundar och det är en jävla skillnad.

Den dagen människan föder tio ungar utan gnäll och äter upp ungarnas skit och kräks åt dem, känna av och ha ihjäl de som inte är friska. När vi klarar av att lukta upp ruttet kött i skogen och bara stoppa ner näsan i marken då vi gått vilse, sedan framförallt bita med flera hundra kilos tryck i det som vi skall bita tag i då kanske vi kunde likställa oss och få vara med att leka lite och kämpa om ett ledarskap.
Det säger ju sig själv=hundar är Djur.
Efter 30 sekunders slagsmål hör de inte, ser inte och du kan gapa , skrika och banka och slå det hjälper inte så då kan de lika gärna få en köttbulle.

Men men som tur är funkar det fortfarande och jag har en finger i ögat på dem och ser till att det inte finns något om bråka om. Vem vet jag kanske har tur..tveksamt när Python får sitt kött på kvällen då tycker Kuovo att han är farlig och det är väl bra. Mina gosenosar!

Nej det blev långt det går inte detta för vi har fått valpar ju!