customers

torsdag 26 juli 2007

INFÖR NATTEN

När kvällen kommer är det tjohej här hemma framförallt på Prins Amir som har mycket spring i benen. I dag har vi ändå fysat en hel del men när husse har kommit hem måste det busas och helst då med storbollen. När han är sådär överenergisk som bara han kan vara studsar han upp och ner i husets alla fönster så vi verkligen skall se honom, skulle kunna vara svårt att se honom ibland blommor och prydnadssaker på fönsterbrädorna men han fullkomligt trycker mulen emot rutan så det är hur lätt som helst att förstå vad han menar.(dreggel på fönstren? svar JA!)
Så fort ut och först en massa fotbollsspelning det sköter han alldeles själv och bollen studsar runt ibland träd och uthus.
Full fart mot husse så han kan dra iväg bollen typ tre gånger så långt som matte.


När tungan hänger och börjar bli blå måste vi ta bort bollen.

Sedan är det aldrig fel med en riktigt smaskig godnattpuss av lillmatte

Ett kvällsdopp är ju aldrig fel heller när man är varm!




Detta tycker han är riktigt skönt och han lägger sig minst fem gånger om dagen oavsett väderlek. Dessvärre spelar det ju ingen roll var dessa vattenhål finns utan precis överallt klafsar han i och det är inte alltid så härligt för oss andra. Han får ju ett sedvanligt rövsläpp efteråt också. Vi har alltid en hög med handdukar i bilen på grund av hans flodhästfasoner. Just detta vattnet är svartgrönt, fullt med mygglarver, ödlor, diverse andra vattenlevande filurer samt gegga och växter men vad bryr sig en Pythonprins om det.

Efter rengöring luktar han så gott igen och har intagit en sovposition i beanbagen som ser riktigt behaglig ut. En stor skål med kött och då blir han pömsig och efter någon minut...



.....sover han äntligen sköningen zzzzzzzzzzzzz