customers

tisdag 3 juli 2007

GOTLAND




































Vi åkte till Gotland och förenade nytta med nöje. I fyra hela dagar hade vi nöjet att ta det lugnt på denna underbara plats.
För att det verkligen skulle bli semester valde vi att bara ta med pojkarna som är oerhört tajta och omtänksamma mot varandra.
Vi bodde innanför murarna och till min stora glädje hade jag botaniska trädgården utanför husknuten.
Vår lägenhet var rymlig och Åtto och Pyton fick strosa runt längs strandkanten och vita runda stenar var ett skönt underlag för stora tassar, Kilometervis med promenadvänliga stigar. Gick vi någon minut uppåt kom vi direkt in på de små gatorna där de söta små husen var i ögonhöjd. Barerna och uteserveringarna duggade tätt så det var verkligen ett perfekt boende.
Grabbarna och vi hade semester och det var perfekt.

På lördagen var första utställningsdagen och stackars Åtto som sölat och sörplat havsvatten var helt skitkass i magen det fullkomligt rann ur han men han kämpade ändå tappert i ringen men fick erkänna sig slagen av barnbarnet som blev BIR.
Magnuslunds Jaguar var ju också på plats och blev Bim.

På söndagen blev Åtto ännu sämre så vi valde att lämna honom kvar medan lillgrabben blev BIR tog cert nr 17 och sitt första Cacib. Jagga gjorde en lysande show och blev BIM med sitt första Cacib. Lilla Unicos Agda och Åsa fick cert och blev glad så det räckte åt oss alla.

Fast Åtto var utslagen fick Python en liten grattispuff i rumpan, vi vet inte varför Kobetto gör så men det finns säkert en förklaring. Python gillar det i alla fall och blir jätteglad av det så att det är någon form av uppmuntring det förstår vi.

Väl hemma, diet och två dagars racersbajs mår Kobetto bra igen och draggar på som vanligt… SKÖNT! För han blir så ynklig när han är lite krasslig .
Nu kommer lite bilder från en fantastisk botanisk trädgård och underbara grabbar från ett ljuvligt Gotland.