customers

onsdag 8 oktober 2008

KNASLUVE-MAIRA

Men snälla Maira, varför? I ungefär två månader snart har hon gått och trånat efter valparnas leksaker. Allt ifrån små pipisar, livsfarliga för den gamla, småbollar, saker som i allra högsta grad är olämpliga leksaker för en gammal glupsk leksugen kärring.
Hon har alltså egna grejer som är ordentligt stryktåliga sådana som helt enkelt tar några dagar att demolera och som jag hinner om jag anstränger mig att rädda.
Men så idag har någon vig yngling här hemma hoppat in och hämtat ut en av ungarnas nallar och vem råkade få tag på bamse tro..om inte gammelmor


Ögon och öron rök först och spottades ut i vild förtjusning sedan började det.



Varenda inälva skall tömmas ur fanskapet tydligen, den skall flås ut o in och det går fort.



Skulle man råka lägga sig i bamseslakten är det stor risk att fingrarna åker med på grund av upphetsning så det gäller att man inte är en mus när man skall plocka bamsar ur munnen på Maira. Nu började det bli lite mörkt när allt var över o nallen var tyst och stillsam annars hade jag knäppt ett foto på henne när hon ser så där knasig ut och helt oförstående över varför hennes nalle är trasig, hon är inte senil bara lurig och tror att jag går på det.




Så över till den yngre generationen, Arthur lelle har börjat att fatta läget och kan faktiskt vara väldigt still.


Fast när man väl säger fri så måste han köra järnet med de stora benen och det är så kul när husse berömmer honom så det är inte klokt.


På väg hem ifrån skogen är det ett helt fält med detta smakliga ogräs, Amanda nyper av blommorna sväljer dem fort och sticker vidare.........




I morgon är det nya äventyr och utställningskurs kanske kan vara något?