customers

lördag 10 maj 2008

KLUDDVECKANS GLADA SLUT

I nattens ljumma stund....
En alldeles för kluddig vecka skall jag skriva om en annan dag det kanske inte kommer dugga tätt med happenings nu några dagar framöver.

Ja hur som helst har lille Wotan varit hemma en sväng idag och äntligen fått reda på att man inte provar att bestiga tio åriga damer, det är kört. Han vet det nu, helt klart.
Den lille linslusen börjar bli svårare o svårare att fota för man kräver mer perfekta poser kanske?



Det som avslutade kluddveckan i positiva banor var utställningen i larv, hur man nu kan kalla en by larv? hur som helst vi hade inga egna eller Magnuslunds- hundar anmälda detta året så vi åkte för att bara titta och supporta för en gång skull. Amys tilltänkte Tosco var med och han vann alltihop och JXVXXR han placerade sig som BIG 4 också. Så roligt tycker vi naturligtvis och grattar Sanna o Björn.

Så fick då äntligen Amy träffa sin kille och de verkade tycka om varandra men pga ett av veckans kludd endast i koppel då Amy är sydd precis ovanför baktassen.
Åh vad man önskar de kunde få bröta loss.




Så då har vi endast en dag kvar och kommer att tillbringa en hel del tid i bilen och det brukar inte bli så kluddigt, fast motorn kanske rasar eller ännu värre AC:n