customers

måndag 17 december 2007

VINNARE


Då var stora Stockholm avklarad—årets höjdare.Nordisk vinnare -07
Det var 44 hundar anmälda och shit vad många importer.
Vi åkte upp redan på fredagen för att hinna koppla av och ha det riktigt gött. Anders, Lena, Lasse; Jean o jag plus Kobetto, Pyt, Nestra, Cobra , Cleo och Rocko. Det blev Julbord såklart, fyra hundar på hotellrummet är hur enkelt som helst för de är vana, förutom Cobra som förmodligen funderade vad som var på gång men hon var fantastiskt duktig. Åtto njuter ju för fullt och det är en av anledningarna till att han åker med, hotellsäng och att hänga i baren är något han uppskattar Anders bjöd på ölkorv och då delar han till och med ut pussar till höger och vänster och kryper upp i knäet på folk.
Ni förstår säkert alla andra detaljer under helgen Så åter till utställningen.....

Det var en bra hall suveränt duktig domare som kunde se en bra hund med öron och svans, men som alltid på Älvsjö livsfarligt halkiga golv, jag fattar inte att en sådan stor organisation som Stockholms kennelklubb kan utsätta folk och hundar för detta. DE BORDE SKÄMMAS och ur ren djurskydds synpunkt aldrig mer få ha detta evenemang!!!!Skämmes ta mig faan.






PHEADRO kom, såg och segrade, den lille plutten endast nio månader ung, det var åtta anmälda i junior klass och han kom tvåa och fick ck för en Italiensk domare. Det innebar att han gick vidare till bästa hane där Bo Skalin dömde och hade en annan uppfattning om vilken junior han tyckte bäst om och då vände han på steken och bland alla stora kuperade grabbar travade han till sig femteplatsen…så visst segrade han, Nettan och jag blev så in i h#¤%”=e s glada..tjohoo

Vi hade Rocko i Öppenklass och världens bästa Erica handlade till sig segern i öppenklass med CK.
Vi hade Python och Åtto i championklass och de kom tvåa och trea båda med CK
Vi hade Kenestra, Jane och Denya och Cobra i öppenklass alla fick ettor men Jane fick inget CK
Vi hade Eneide och Sweety i championklass båda fick CK
I Bästa tik stod Kenestra som nummer tre och Sweety som nummer fyra på pallen.

KENESTRA CK BT 3


CLEO CK
COBRA CK
DENYA CK
JANE 1:a
SWEETY CK BT 4


AMIR CK BH 3

En av dagens höjdare var bästa hanhundsklassen där Python blev trea och allas vår ROCKO vann.
Han vann inte bara titeln Nordisk vinnare 07 utan satte sista certet på plats och blev CHAMPION och norpade åt sig ännu ett CACIB…goe lille bubben.
I detta ögonblick var jag totalt fokuserad och blev så in i h#¤%”=e s glad en gång till. För första gången på dessa år blev husse Anders tyst och jag tror inte riktigt han har landat ännu fast klockan är 23.00 dagen efter. Så om någon uppfattade honom som en ödmjuk vinnare denna förmiddag så är det helt OK, jag tror han var det för en stund. Erica, alla tack på jorden till dig!
Han blev också Bäst i Rasen på den största utställningen som varit i Sverige. Vilken liten bubbe va?


DEN NORDISKA VINNAREN 07











Sedan var det grupper… Avelsklass med Åtto och fyra fina kids ifrån fyra olika tikar vilket domaren tyckte var smarrigt. Om dessa skrev han:
Mycket jämn grupp med bra könsprägel. Bra huvuden, bra markerade hakor. Mycket typlika härliga temprament korrekta proportioner. GRATULERAR!
Det var fyra fina tikar Kenestra, Asti, Denya och Saya
Han vann gruppen, fick Hp .
Så var det dags för uppfödargruppen, det var fyra CK hundar i den ifrån fyra olika kullar och det var:
Kenestra, Saya, Denya och Pheadro om uppfödningen tyckte han så här.
Mycket bra rastyp, Vackra huvuden. En uppfödare som fått mycket bra huvuden på samtliga idivider. Välkroppade med bra längd. Mycket bra rörelser!
Vi vann även denna grupp med Hp.




SÅ HÄR IN I H#¤%”=ES GLAD BLEV KOBETTO ÖVER ALLA FINA KIDSEN
OCH ANINGENS SLAPP









What a day Magnuslundarna stod där på pallen, vilken glädje det betyder så mycket, så mycket.
Så skall det se ut, vi hade fem Magnuslundare på plats fyra med CK och tre placeringar. STORT TACK och Grattis till Helena, Nettan, Maria, Therese och Stefan för att ni ställde upp och kom med era väl förvaltade hundar. Jean och jag är så stolta skall ni veta!