customers

tisdag 6 oktober 2009

MASSA GREJER

Detta blir en ganska innehållsrikt inlägg så håll till godo.

Först måste jag berätta om min ilska över att glödlamporna var slut både på Hemköp o Ica.
Svor som en borstbindare över eländet åt min svärfar som informerade mig om varför så idag har jag lagt en förmögenhet på lågenergilampor och får väl se de gamla som ett minne blott.


Jag lägger skogspromenaderna i skymningstid för att slippa skjutkåta jägare i kväll drog de en salva likt förbannat över hygget så i morgon skall stövlarna på och jag skall säga dessa gröngubbar vad som gäller på markerna runt lunden!!!
Det hade varit häftigt att smyga runt i skogen med Jessica och Lotta, maskeringsmålade som vietnameser och fullt utrustade med häftiga paintbolls och måla träden så in i helsicke därute samtidigt som tyskarna kommer för sin årliga lyxjakt.


Jag har massa kul att skriva om våra jägare härute så jag skall ta det vid ett annat tillfälle.

Var i sundsvall men det gick inte alls, tur det var skoj i bilen och som vanligt en trevlig utställning.

Sedan har jag varit och fixat GRISÖRON storlek XXL



..trodde de skulle passa kennelpojken men var till och med för stora för honom, han har nämligen börjat lyssna lite sämre på äldre dagar. Däremot gjorde vovvsen alla möjliga konster och lyssnade riktigt bra.Mums



VÄRLDSUTSTÄLLNINGEN 2009 går i BRATISLAVA SLOVAKIEN i helgen, den största genom tiderna.
21021 hundar anmälda!! och ännu häftigare är att det är 266 stycken Cane Corsos JAG DÖR vad många, JAG DÖR vad kul, det var allt meningen att jag skulle varit där men kolla in min snäcka nedanför så har ni svaret på varför jag får stanna hemma!!


Så Jessica L lycka till och kör så det ryker, alla andra svenska vänner med andra raser vi vill se WW -09 framför är svenskreggade whippets, västgötar, dvärgsnauzer, cairnterriers och en annan väldigt speciell ras Kom igen vänner KÖR SÅ DET RYKER!!!





Facebook då, där är jag med som nybörjare men vägrar vara vän bakom skärmen med folk jag inte känner eller sådana jag inte är vän med i verkligheten, det fattade jag inte i början så det går inte...någon jävla ordning får det vara.




Jag lyssnar på Whitesnake idag för det tror jag Pippilotta gillar dessutom är det nog små rockers där inne som headbangar.