customers

tisdag 22 april 2008

ÅRETS AVELSHUND

NORDV-03 SV-04 SV-05 SV-07 SV-8 SUCH RIPROD.CH KOBE

Är en av männen i mitt liv, som jag är mäkta stolt över.



Han älskar solen, precis som jag. Sol o sommar betyder ju också glass i stora lass så det så.




Snutte Drutte börjar ju få några år på nacken han också och tar livet med ro och är väldigt tillfreds med sin tillvaro. Det var ett tag jag trodde i min enfald att han valde mig före husse. Mest pga av att husse jobbade så mycket och lämnade Åtto hemma och då var det bara jag o han men ack vad jag bedrog mig. Husse framför det mesta, (inte kakor, negerbollar o glass då förståss) och jag kan inte riktigt förstå det men får väl ta det för husfridens skull.

Jag lär honom lite annat roligt råfräckt bus så här på gamla dagar, han är så in i bänkens clever och har ju alltid varit så han är så lätt att lära en massa skit. Dessutom tycker han att det är jätteroligt. Ibland tror jag han fattar vem eller vad han skall härma, likna eller skrämma.
Hade han haft öron skulle jag lärt honom vifta med dem, eller om han kunde skratta så det lät kunde vi ha skrattat åt eländet ihop han o jag. Jean tycker förståss vi e skitlarviga men jag tycker det är kul och Åtto med så det så. Sitta fint och skälla samtidigt kan han, även om tålamodet tryter ibland om jag är för långsam.

Guld gossen Han är ständigt skitig om nosen men det är inte alls noga längre han får vara hur mycket skitgris han vill, Åtto alltså inte husse honom får jag allt be snällt att gå å tvätta sig efter det här hånglet för vad som gömmer sig i Åttos mungipor är inte hallonbåtar direkt.

Vi hoppas så klart att alla fina ungarna ser till så han får behålla titeln ett år till men det fixar ni väl? Även om han har snigelslem i mungiporna.