customers

måndag 7 januari 2008

DENYA KANONKULA OCH PRINS KAH

Helena och Denya kom med tåget ifrån Stockholm vilket vi tyckte var jätteroligt, fast Python var nog allra gladast dessvärre var det långa dagar i götet så de hann aldrig bröta loss i dagsljus, vi hann heller inte fira CHAMPIONATET men det går fler tåg.

Efter bara sju shower i öppen klass kom det tredje och sista certet på fröken kanonkula.
Hon blev också BIM med CACIB
Så gött, så gött. Matte Helena gör ett fantastiskt jobb med henne.
Hon är MH-beskriven med kryssen i rätt ruta.
Hon är uppflyttad i spåret, Hon har två lydnadsplaceringar och går vidare till nästa nivå …
Hon är röntgad med HD A AD UA och kommer dessutom ur en felfri kull.
Det innebär att hon är den enda Cane Corson i Sverige med HD A AD UA MH och CHAMPIONAT så vi är naturligtvis så in i norden glada för att vara uppfödare till henne. GRATTIS HELENA!






VI PLANERAR VALPAR EFTER DENYA
Så Helena och jag kommer tillsammans att leta efter en frisk, snygg, intelligent pojkvän, jag känner Helena och det kommer inte bli lätt men han finns där ute eller här någonstans! Under tiden kommer Denya att ge sig på nya prövningar så vi har tid på oss hoppas jag.



KAHMANNEN!
For in på Svenska mässan som en virvelvind och redo att ge järnet. Om den här mannen skulle haft vingar hade han förmodligen flugit in med ett sus och landat med en duns för svansen går som en propeller oavbrutet.
Han har vuxit på sig och blivit en stadig bit och en skön prick har han alltid varit.
Kah vann unghundsklassen med CK och placerade sig som tredje bästa hane med CERT TJOHOOOOOO! Vi vill se mera.
Kah var representant i rasmontern två dagar och körde fyra miljoner varv med svansen och delade ut tvåtusen gratispussar till folk ..han är så go den grabben





SÅ MEGA MEGA GRATTIS till Malin och Christoffer till CERT nr 1, Malin!Kah är och har alltid varit ett riktigt prinsämne det ser du väl!