customers

fredag 3 juli 2009

MIN ARTHUR

Det var alldeles för länge sedan jag bloggade om Arthur, så han får företräde idag.
Egentligen skulle jag visa bilder på hans morfar och hans födelsedagsfirande men det kommer och dessutom grattades han kungligt utav Unico-Lotta.




Ja den här Arthur Andersson börjar bli stora killen nu och det märks att det är en del att hålla i framförallt om han sätter den sidan till..gullungen är lycklig och glad men kan inte alltid styra över känslorna och det är då han kallas för ARTHUR ANDERSSON. Då vet han att jag menar allvar men vad hjälper det?









Han är ensam att leka med tjejerna nu när Pelle är i Stockholm, vilket innebär att det blir en del.
Att tackla Kenestra exempelvis innebär att han blir nerdragen och släpad runt tomten i nackskinnet, det hade han inte riktigt räknat med så hon är fridlyst och får vara skapligt ifred dock den enda.. de andra brudarna har han charmat sedan babytiden och då är det ombytta roller då kallas han också för samtliga namn.





Han är så söööt och man kan inte annat än att älska honom. Han var så in i helsickes avundsjuk på valparna och klämde sig emellan för att få uppmärksamhet och tycker fortfarande att han är lika liten. I går klämde sig klunsen in i valphuset precis som om det var det naturligaste i världen.











Nallarna som Jessica o Liv hade med sig snor han så fort han kommer åt..






























Det börjar bli dags att plocka med och ta ut honom i ringarna snart, han börjar bli redo kanske ngt bakhög men det börjar bli bättre.
Han uppskattar inte allvaret direkt utan bär sig åt som en stolle när vi tränar hmm lite att lära där!






...kolla blicken fy vad barnsligt matte skall jag stå här stilla som ett fån?


Arthur Andersson är skithärlig helt klart, så jädra busig och alldeles alldeles för bortskämd av både oss och de andra hundarna.
Ja då fick ni lite bilder på och uppdates om honom ni som undrat hur det går om han inte skall visas snart osv..det är alltså på gång!