customers

fredag 19 oktober 2007

RAPPORT OM LÄGET

Japp tänkte bra dra en liten rapport om vad som händer runt omkring. För nu kanske det tar några dagar innan det blir några news här och valparna växer i en rasande fart. Nästa bloggning handlar ju säkert om vår träff, som redan har börjar så smått så här på fredagskvällen.


Som ni ser är våra små linslusar på upptäcksfärd och de älskar att bli fotograferade. De vet precis hur man skall sitta, ligga, blinka eller gäspa för att bilderna skall bli gulliga.
De är som sagt ljuvliga och alldeles för mysiga för att kunna beskrivas.

ETT VACKERT FLICKEBARN
EN FIN KILLE

SNUTTUNGE

MELLAN KUOVOS BAKBEN ÄR DET "KUL"IGT

FOTOMODELLER


Sedan har jag ju inte kunnat presenterat våra nya hundar men Jean har jobbat massor och fota hundar ensam, som springer i friheten med ljusets hastighet är riktigt besvärligt så det är avhuggna rumpor som fastnar, halva huvud eller bara skog. Det kommer snart men de är sköna Italienare i alla fall. det är ju så mycket jobb nu i början med att inskola dem och gissa om jag får många sköna skratt.
Den ene är en självsäker stadig filur med huvudet på skaft som inte bangar för något vilket är helt otroligt och väldigt ovanligt, hittills är det bara Åtto som varit sådan. Den här är helt skruppelfri och tar alla nya grejer med en klackspark. Vilket också resulterade i att de andra hundarna blev lite fundersamma över en nykomling med total chefposition.
Den andre är mer fundersam ännu och tar skydd av ledaren. Förutom i skogen då bestämmer ingen och djungelns lag tar över, hujeda mig sånt liv de för.
Men vackra är dem om ni bara visste de kommer snart foton och ni som är i Herrljunga får se dem så klart.
Nu skall jag packa ihop det sista för i morgon blir en låååång dag.