customers

torsdag 25 oktober 2007

RADARPAR I HÖSTLÖVEN

Efter helgens bravader och ståhej har jag lite tid över och massa roligt att skriva om men jag har så mycket bilder ifrån campen så det kommer ta några dagar till.
En hel hög med Magnuslundare och tillika Kobekids har numera känd mental status.

Så tillsvidare skickar jag upp foton på de två som står i centrum här på torpet.
Hur kan vi ha sådan tur med vädret? Solsken och minusgrader så härligt.
Valparna kan alltså vara ute och prassla och rumla runt i löven.
Vi är riktigt nöjda med dem, de är jättefina och härliga.








Den bästa att busa med är nog mormor Marsipan men för en gång skull har hon ingen varm och go mjölk att bjuda på..så mamma duger fast hon är ganska bestämd. Här äts det inte hur som helst, eller snos pinnar som hon fixat. Zhulu är i kanonform, härjar så in i H-E med killarna.








De är fem veckor unga nu och kommer alltid när man ropar fast de knappt har några namn.
Jag måste fixa det imorgon det här går ju bara inte. Vi har så många förslag men inget duger.
Hanvalpen är oerhört frän mot de stora grabbarna som oftast bara tycker att han är gullig. Idag har han siktat in sig på Kuovo och terrat honom så han gjorde ett lejonvrål över rygggen på honom, då gick han aningen mindre kaxig fram till Python och skvallrade.
Python skyddar på valpar lite väl mycket både på gott och ont. Så Kuovo surnade till och gick upp på övervåningen och muttrade, han e allt gubbig.






Den här flickungen hittade en rolig grop idag. Det tog några minuter innan hon hade koll på hur man tar sig upp, ur och ner sedan gick det undan.



Japp det var allt för denna dag, Christine håller på att baka för hon skall ha med sig till skolan imorgon och redovisa recept mm. Kan hända hon behöver mig nu...