customers

tisdag 9 juni 2009

VÄNERSBORG o lite Norrköping o lite Skåne

Vänersborgsutställningen bjöd på perfekt utställningsväder och 20 minuter hemifrån så det är perfekt. Domaren var Anatoli Zuuk ifrån Vitryssland. Sympatisk kille som var stenhård och hade nog inte riktigt de Svenska reglerna klart för sig. Han ville ex. ha fler hundar i Bir o Bim!



Äntligen klaffade det för Wotan som vanligt gjorde han en lysande show och vann hanhundscertet! Duktig kille och grattis!


Åtto Åtto Åtto blev Bästa hane och som vanligt alltid lika cool och världsvan.




Matte fick ta honom i Biret och det räckte med ett bus.



Gullgubben nu är det inte ens en månad kvar till veterandagen, Jean vägrar att inse att han inte skall springa i championklassen längre. Han är faktiskt väldigt välbevarad inte ett grått fjun på mulen ännu och inga övriga skavankar heller. Han kanske kommer ut lite till under sommaren.



Pippilotta var med och i fortsättningen är det jag som visar henne för respekten för husse är lika med noll.




Snygga brudar...









...och efter en bra stund vann Aroma !!! Sitt femte cert och blev Bim












Som vanligt så smackar det bara till o Gusten är i ringen och då har kameran inte hunnit fram..
men han var med och fick Hp och som vanligt riktigt duktiga i ringen.




Syrran Agnes höglöpte vilket gjorde att domaren ilsknade till så hon fick gå ut med blått, det är olika regler som sagt.


Kolla in den här tjejen då, Ira som inte föll domaren i smaken vilket var lite förvånande men det kan ha varit färgen. Redig var hon iallafall och kommer igen!








Gustav är en riktig utställare, han har fattat läget och vet hur det skall gå till honom kommer vi att ha nytta av i framtiden. Han är i en härlig ålder och väldigt lättlärd riktig liten buskille!







Det fanns ju fler barn och hundar på plats så klart men inte när kameran var framme fast jag fick så fina bilder på Tosco o Tyra så de vill nog Sanna ha i sin egen blogg.
Jag fick äntligen träffa Zaro också som hade vuxit sedan sist, dessvärre hände ngt med inmatningen av bilderna men jag skall forska lite grann så det kommer nog.
Så det blev en bra dag med BIR o BIM och båda Certen det är gött.
Dessutom var det två domareximinationer så vi fortsatte utställningen hela eftermiddagen och vi fick ihop 7 hundar till det så domarna var nöjda och det är så bra att visa upp våra trevliga Cane Corsos och för Adels del var det ju drömmen, att få hångla av sig lite. Då kunde ju alla passa på att ringträna lite också, perfekt!
Tack till alla för en jättetrevlig dag det är så roligt att träffas!
Väl hemma fanns det busiga valpar och det var ju lika perfekt för dem med massa människor att härja med.
Dagen innan var Alva i Norrköping och fick 1:a o Hp så det var riktigt bra det också! Bra jobbat Stefan.
Samma dag showade Kah nere i Skåne och blev BEST IN SHOW! jag inväntar bilder och återkommer!
What a weekend..