customers

söndag 3 maj 2009

ÄGARE EJ REG:SKK & UPPFLYTTAD

För fem minuter sedan ringde äntligen Jessica och berättade hur det gått på tävlingen och Wotan och hon klarade det galant såklart!! Hejja hejja och stort grattis nu är de uppflyttade!!

Jessica är superduktig med Wotan och de jobbar som sjutton, förra helgen var de på träningshelg med Frida Sundberg och kanske är det så att Wotan ändå är en malle i en Cane Corsos kropp.
Mer om dem kan ni läsa i deras blogg.






Vad menas egentligen med ÄGARE EJ REG.SKK.
Jo det är som så att Anders som äger Magnuslunds Limited Edition Wotan och Rock della Porta di Pinta har inte registrerat sig som ägare på kennelklubben vilket absolut inte är någon nödvändighet överhuvud taget det finns lixom köpeavtal. Däremot är han medlem i SKK och RACC.
Ras o Avelsföreningen Cane Corso har två inofficiella tävlingar "ÅRETS HUND" (Årets Utställningshund här gäller CK o placeringar för att ens komma upp på listan) och " ÅRETS ARBETANDE CANE CORSO" (och här räcker det med tillräckligt många nollor) Sanningen om sistnämnda tävling i min blogg vid ett tidigare tillfälle gjorde nog att några tyckte Dumma dumma Monica, gissa vilka? Skit samma jag kan inte bry mig mindre..till saken hör att just Wotan hade klart legat med i toppen på listan då han drog på med höga poäng i lydnaden och tre raka ettor till LP.t men fick inte vara med för att Anders inte registrerat sig som ägare. Det står ingenstans i reglerna att det är Ägarregistreringisvenskakennelklubbenkrav, för att få vara med.
Så till själva poängen ägaren till de två ovannämnda hundarna har betalat medlemsavgift samt familjemedlemsskap till RACC sedan flera flera år och alltid varit delaktig på utställningarna. Wotan var med på senaste rasspecialen och hur är det möjligt när ägaren måste vara medlem i RACC och när RACC inte vet vem ägaren är? Självklart vet RACC det för han tävlar ju även på skk,s utställningar och även på dem måste man ju uppge vem ägaren är, det står i katalogen.
Så nu kommer gapskrattet Rock della Porta Di Pinta blev ÅRETS HUND utan att man kan se vem som är ägare på Svenska kennelklubben. Det suger det suger.
GRATTIS ÄGARE OCH FODERVÄRD TILL EN VÄL ARBETANDE CANE CORSO