customers

torsdag 24 juni 2010

JÖNKÖPING & TREVLIG MIDSOMMAR!!

Först skall jag orda lite om Svensk Vinnare i Avesta, där vi hade med oss Kobe, Kah, Wotan och Kenestra samtliga fick ck och som ni vet var det den gamle som vann, Wotan trea, Kah blev oplacerad och Kenestra kom tvåa. Vi gratulerar så klart Selma till Svensk Vinnare! En bra dag alltså!

Sedan kommer vi till Jönköping och eftersom det tar alldeles för lång tid att samla ihop foton o fixa o trixa dessa dagar så därför hoppar Kenestra, en av våra fotbollsbrudar modell.
På fredag kväll var det rasspecial och 31 anmälda och domare var Eva Borg 10 av dem var Familjen. Åke blev BIR-valp och vann fina priser o mat så han kan växa o bli stor o stark!
Daddy blev andra bästa hane med CERT. Aroma blev bästa tik o Dea bästa tik 2 o tog certet sedan hade även vi även Agata o Kenestra i ck-linjen men vågar inte yttra mig om placering.
Det slutade med att Aroma blev Bäst i Rasen!! Vi hade uppfödargrupp med 1 o hp.

På kvällen blev det lite segerparty och det var nog ialla fall 23 år sedan sist. Ja alltså som vi använde biltaket som bar. Mysigt men lite kallt och jag somnade nog vid två-tiden och vaknade när ryssarna kom med pipleksakerna brevid.





På lördagen var det 24? anmälda och Daddy fick ck o blev reserv. Aroma blev åter bästa tik med cacib o Amanda blev bästa tik 2 o tog CERTET. Kenestra o Agata stod också på Ck-linjen men är alltså lite oviss om placering. Vi fick ännu 1 hp på uppfödargruppen.








På söndagen hade Wotan, Figge o Fendi ersatt några andra så först blev Figge Bir-valp, Fendi 1, 1 hp i junklass, Daddy vann juniorklassen med ck. Slutligen blev Daddy bästa hane med CERT. Wotan tredje bästa hane.
Kenestra blev bästa tik, Agata andra bästa tik med CERT o Daddy blev Bäst i rasen..(Jag vet inte vilket som är roligast, när Daddy som junior eller Åtto som veteran tuggar på den gulröda rosetten men kul är det) Även denna dag ställde vi uppfödargrupp med 1 hp.












På måndag var vi helt klart urlakade (vi människor alltså) Figge blev Bir-valp. Daddy andra bästa hane med CERT igen, Wotan tredje bästa hane. Agata tredje bästa tik med CERT o Aroma stod på Ck-linjen. Klart slut..fyra dagar är kämpigt!



Summering av dessa fyra dagar blev 7 av 8 möjliga CERT till familjen. Dea 1, Amanda 1, Agata 2 o Daddy tre stycken. 2 BIR o 2 BIM några cacib o tre uppfödargrupper o en jävla bra uppvärmning!




Naturligtvis var det fler Magnuslundare än de omskrivna med som var så duktiga så, en del släta ettor o någon tvåa men vi är verkligen nöjda o GRATTIS & TACK allihop för att ni tar så väl hand om era fina hundar och för gott fika, trevligt umgänge o härliga dagar tillsammans!











Nu är vi som sagt uppvärmda o vi kommer att bli några till inför helgen, härligt!














Så håll tummarna allihop och vi önskar er alla en TREVLIG MIDSOMMAR !