customers

fredag 27 juli 2012

DUKTIGA MAGNUSLUNDARE IGEN


Det är inte en dag för sent att skriva om de duktiga hundarna och deras ägare men dagarna rullar på och prioriteringarna är inte bloggning.
Först ut är FENDI som drog på sig ett LP 2 på en vecka, fantastiskt! Grattis Gabbi o bra jobbat matte.





Sedan har vi TRE hundar i Eliten också!


WOTAN
                  Wotan har tävlat Högreklass Sök och blivit godkänd sedan gjorde han BPH som vilken promenix som helst så nu vet vi hur det går till. Ifall någon BPH t-ledare läser detta kan det nog vara bra att ha i bakhuvudet att det kan komma rediga hundar på de här beskrivningarna också, så man inte druttar på rumpan om man drar upp dem för barnsligt under hälsningsfrasen.



                                                     
  DENYA har tävlat i Elitklass Spår och blev Godkänd, dessutom

fixade de första pris i Elit lydnad också! Grattis Helena ni e grymma!





                                                     
  PHEADRO som det inte finns något foto på har tävlat Högreklass Sök och blivit uppflyttad till Elitklass Sök.  Bra jobbat o GRATTIS Nettan!

Man blir ju så klart skitstolt över dessa fyra ekipage o inväntar alltid mobilsamtal en tävlingsdag med blandad förtjusning för jag är nervös o håller tummarna.

Diocanes Cataleya Andersson har kommit hem med nya friska tag hujedamej sånt barn hon är!
 Det är en jäkla omställning från att ha haft det lugnt o skönt o verkligen fått göra sånt som jag längtat efter denna sommar men inte sjuttan kan man väl motstå en sån här liten svart skönhet. Det kommer mer om henne så klart!

TACK Diocanes kennel